Reunions amb Empreses Grans per Agència de Comunicació

Mostaza Comunicación és una agència de comunicació interna amb seu a Barcelona, especialitzada en col·laborar amb grans empreses durant moments crucials de canvi i transformació. El seu enfocament es basa en el principi que el compromís no es crea ni es destrueix, sinó que es transforma, i es dediquen a facilitar aquesta transformació en les organitzacions que atenen.

Ofereixen una àmplia gamma de serveis, amb un enfocament principal en el desenvolupament d’estratègies de comunicació interna efectives. Això inclou un diagnòstic de la situació actual, una anàlisi de la complexitat dels canvis, la definició d’estratègies sòlides, la creació de narratives coherents i una identitat visual i verbal distintiva. També identifiquen les converses clau, els canals de comunicació més adequats i estableixen indicadors per mesurar l’èxit. A més, dissenyen models de govern eficients per garantir una implementació efectiva.

Los retos

1

Entendre bé com funciona la comunicació interna d’una empresa de més de 1000 treballadors

2

Aconseguir contactar amb el Dir. de RRHH d’aquest tipus d’empreses
medalla

Sense cap mena de dubte, és un honor i un repte apassionant col·laborar amb Mostaza Comunicación en la seva recerca d’establir connexions valuoses amb grans empreses. A Comadi, la nostra empresa, entenem la complexitat que comporta la tasca de concertar reunions amb organitzacions de renom, especialment amb els seus directors de recursos humans, que són una peça clau en la gestió de la comunicació interna i el compromís dels equips.

Malgrat els reptes inherents a la comunicació amb aquest tipus d’empreses, abordem cada obstacle amb determinació i creativitat. Despleguem estratègies meticuloses i un enfocament personalitzat per adaptar-nos a les necessitats i preferències de cada client de Mostaza. El nostre compromís amb l’excel·lència ens porta a superar les barreres de comunicació, i amb orgull, podem afirmar que hem aconseguit establir reunions significatives amb algunes de les empreses més importants de la regió.

Aquestes reunions no només han obert noves oportunitats de negoci per a Mostaza, sinó que també han reforçat la seva posició com a líders en la gestió de la comunicació interna en moments crucials de transformació empresarial. A Comadi, continuarem treballant colze a colze amb Mostaza per seguir construint ponts de comunicació efectiva amb empreses de primer nivell i recolzar el seu creixement i èxit continuat.

Soluciones

1

Formació continuada durant els primers mesos de col·laboració per entendre tant la cultura de Mostaza com el perfil dels seus clients

2

Treballar amb un llistat d'empreses relativament petit però donant-hi molta importància a cadascuna d'elles

3

Consultar constanment LinkedIn per averiguar quins són els perfils més adequats per contactar de cada empresa

Equipo implicado

xSales-Development-Representative.png.pagespeed.ic.FmskP4NlX7

Sales Development Representative (SDR)

xMarket-Research.png.pagespeed.ic.kurgfDas2y

Market Research

xSales-consultant.png.pagespeed.ic.VdJ7Pf7Vso

Sales Consultant

xAccount-Manager.png.pagespeed.ic.CVjFFZ1vlm

Account Manager

Resultados tras: 16 mesos

1050 empreses contactades

4924 trucades realitzades

325 converses amb interlocutors vàlids

86 reunions concertades

1666264544089

Heidi Güells

Directora de Projectes a Mostaza Comunicación

Us contractem per tancar reunions amb possibles clients i estem encantats amb els resultats. Formen part del nostre equip, coneixen el servei gairebé tan bé com nosaltres, són molt professionals, tenen un sistema estadístic molt bo i que permet un bon seguiment de la feina feta i, sobretot, són molt eficients. Han tancat moltes reunions i a totes elles l’interlocutor sabia exactament a què venia. Recomanadíssims!

Vídeo

¿Quieres ser el siguiente?

Podemos ayudarte

Comadi cuenta con un equipo de profesionales expertos en ventas a través de la generación de leads, concertación de visitas y telemarketing.